aptosid.com

Upgrade Warnings - Icedove symbol lookup error

gerd - 17.08.2011, 11:59
Post subject: Icedove symbol lookup error
After d-u and icedove 3.1.11
      Code:
icedove
/usr/lib/icedove/icedove-bin: symbol lookup error: /usr/lib/icedove/components/libmailcomps.so: undefined symbol: NS_CStringContainerInit


As solution for now
      Code:
LD_BIND_NOW=1 icedove &

seasons - 18.08.2011, 14:34
Post subject: RE: Icedove symbol lookup error
http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=637924
hy - 20.08.2011, 21:05
Post subject: Re: Icedove symbol lookup error
      gerd wrote:

As solution for now
      Code:
LD_BIND_NOW=1 icedove &


Where to put this?
Thanks in Advance
gerd - 20.08.2011, 21:06
Post subject: Re: Icedove symbol lookup error
      hy wrote:
      gerd wrote:

As solution for now
      Code:
LD_BIND_NOW=1 icedove &


Where to put this?
Thanks in Advance


To start it in a console in background.
It is only a workaround until it is fixed.
bluewater - 23.08.2011, 13:55
Post subject:
On my 32bit install the problem was slightly different as it was an 'NS_GetServiceManager' error:

      Code:

/usr/lib/icedove/icedove-bin: symbol lookup error:
/usr/lib/icedove/components/libimgicon.so: undefined symbol:
NS_GetServiceManager


Fix is BTS link :
      Code:

http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=626812#35

However there is a typo so line should be:
      Code:

LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib/icedove LD_PRELOAD=/usr/lib/icedove/libxpcom.so icedove


My 64bit installs have not been impacted, (as yet!).
All times are GMT - 12 Hours
Powered by PNphpBB2 © 2003-2010 The Zafenio Group
Credits