Rootserver Sponsor

webtropia"

Donations

Please support your operating system's further development:

donate"

Hardware
Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Post new topic Moderator: Team
Users browsing this forum: None
Mark all topics read
 Topics   Replies   Author   Views   Last Post 
No new posts   no sound on hp dv6-6102AX AMD 4 core laptop
5 dragoncity 5590  07.09.2011, 08:30 
dragoncity View latest post
No new posts   No desktop effects on Radeon card
5 ckosloff 6946  07.09.2011, 01:36 
ckosloff View latest post
No new posts   Motherboard + CPU + RAM recommendations
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
26 alexk 20820  04.09.2011, 10:35 
alexk View latest post
No new posts   gfx and xserver-xorg-core 1.11.x
2 Lat 3498  03.09.2011, 22:14 
Lat View latest post
No new posts 15 Kwin crash with Intel graphic driver
4 Sordon 6176  03.09.2011, 17:43 
alexk View latest post
No new posts   ATI - strange rendering
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
19 pumrel 17110  02.09.2011, 17:22 
DeepDayze View latest post
No new posts 15 (not really solved) b43 bug
8 ckosloff 13017  01.09.2011, 19:30 
ckosloff View latest post
No new posts   Installer starts into snow X
4 schmitr3 9317  29.08.2011, 06:56 
slam View latest post
No new posts 15 [solved] eth0 (also wlan0) not getting an IP
2 pumrel 9273  24.08.2011, 01:47 
pumrel View latest post
No new posts   usb drives no long automount in xfce
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
16 statmonkey 17021  18.08.2011, 17:46 
statmonkey View latest post
No new posts   Mounting a SCSI drive
8 clivesay 7643  17.08.2011, 11:58 
bfree View latest post
No new posts   Ati Radeon 1200 series integrated
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
20 Methater 13905  14.08.2011, 23:19 
rdratlos View latest post
No new posts   very poor graphics, please help
5 daniel_ro 4198  10.08.2011, 18:53 
daniel_ro View latest post
No new posts   [solved] 3gb of ram instead of 4
6 daniel_ro 5023  10.08.2011, 15:05 
DeepDayze View latest post
No new posts   [solved] Problem with Realtek ALC892: no sound
4 Nex 9349  10.08.2011, 08:59 
njames4 View latest post
The selected topics have been moved.   Moved: No LAN with Atheros L1
0 pumrel 9  08.08.2011, 20:18 
pumrel View latest post
No new posts   USB 3.0 - Warnings in /var/log/messages
7 orinoco 8921  07.08.2011, 21:48 
DeepDayze View latest post
No new posts   power_profile is missing [solved]
2 snvv 4198  07.08.2011, 11:14 
snvv View latest post
No new posts   massive USB stick perfomance problems
1 gerd 3097  31.07.2011, 14:31 
finotti View latest post
No new posts   [solved]Broadcom bcm4313
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
15 slaughterer 14456  23.07.2011, 08:48 
slam View latest post
No new posts   NTFS Partiton is not accessable with ntfs-3g anymore
4 sx9 7638  14.07.2011, 22:37 
sx9 View latest post
No new posts   usb flash drives no longer automount?
12 kenyee 17824  14.07.2011, 18:06 
hepp View latest post
No new posts 15 how to use irrecord with lirc serial ir adapter?
4 dieres 13269  13.07.2011, 10:08 
dieres View latest post
No new posts   MCE remote with Lirc: no lirc-modules-source
14 Squigly 12480  12.07.2011, 01:46 
mz View latest post
No new posts   Since when normal ntfs can write on ntfs partitions?
3 Lat 4706  10.07.2011, 20:17 
DeepDayze View latest post
No new posts   usb printer
1 wiarus_old 3577  08.07.2011, 07:38 
mylo View latest post
No new posts   system freeze
5 apogarte 9605  07.07.2011, 22:53 
muchan View latest post
No new posts   [solved] lost effects with nvidia proprietary driver
13 finotti 9132  06.07.2011, 00:09 
jacmoe View latest post
No new posts 15 laptop cd/dvd drive does not eject with button when mounted
3 wildwaldbiberhirte 5724  01.07.2011, 11:55 
wildwaldbiberhirte View latest post
No new posts   intel onchip graphics HD-2000 / HD-3000 Sandy Bridge?
12 arwa 10938  01.07.2011, 07:21 
arwa View latest post
No new posts   CUPS & HP1020
5 browe 4789  30.06.2011, 08:44 
slam View latest post
No new posts   Problem connecting to WPA encrypted network(Info Added)
1 wolvensong 3533  29.06.2011, 12:42 
hunkirdowne View latest post
No new posts 15 (SOLVED) No internet connection after Mother Board swap.
7 bluevobler 5119  26.06.2011, 19:54 
bluevobler View latest post
No new posts   Wifi doesn't work on Lenovo Y550P
1 Rinaldus 4044  23.06.2011, 11:44 
slh View latest post
No new posts   SSD partition sizes, swap partition?
10 arwa 10362  21.06.2011, 11:15 
slh View latest post
No new posts   Random freezes
8 se7en 6003  20.06.2011, 15:56 
dpt View latest post
No new posts   [SOLVED] awkward "robot style sound" while streami
4 mikl 3941  15.06.2011, 19:23 
mikl View latest post
No new posts   Ati Catalyst
9 Sir_Sid 8017  14.06.2011, 13:32 
seasons View latest post
No new posts   ACPI Battery problem
2 grefabu 3041  13.06.2011, 05:37 
grefabu View latest post
No new posts   Sound via HDMI.
2 grojnak 4990  12.06.2011, 23:47 
sx9 View latest post
No new posts   [SOLVED] Problem with T-Mobile UMTS Web'n'Walk Stick
4 hy 5866  12.06.2011, 07:53 
RoEn View latest post
No new posts   anyone use a non-asix based usb/ethernet adapter
8 kenyee 5909  10.06.2011, 00:55 
kenyee View latest post
No new posts   [SOLVED] wifi with usb
2 beppe_rm 3378  08.06.2011, 22:57 
beppe_rm View latest post
No new posts 22 black windows with compositing enabled
7 Spaceferret 5405  07.06.2011, 12:54 
Spaceferret View latest post
No new posts   Error xrandr rotation screen nvidia
2 AMDx64BT 3791  05.06.2011, 23:30 
AMDx64BT View latest post
No new posts   How to control gpu/cpu temperatures under the new KDE
5 nox 6372  02.06.2011, 08:36 
nox View latest post
No new posts   Asus Xonar ST no sound
2 frapelli 3565  28.05.2011, 18:40 
frapelli View latest post
No new posts   Intel wireless with kernek 2.6.36 crashing router
2 green_bean 3167  28.05.2011, 15:48 
hubi View latest post
No new posts   No sound, no Kmix, no loudspeaker icon either...
6 thevortex 4122  27.05.2011, 14:46 
bfree View latest post
No new posts   Video player connection to PC
5 orangeli 4535  24.05.2011, 15:50 
DeepDayze View latest post
Sort by:   Order:    Display topics from previous:   
Search:  
  
Jump to:  
Post new topic All times are GMT - 12 Hours
Mark all topics read
Moderator: Team
Users browsing this forum: None
Legend
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]   No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]   Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]   No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]      
In this forum you can:
 Post new topics  Reply to topics
 Edit your posts  Delete your posts
 Attach files  Download files
 Vote in polls  
Powered by Zafenio