Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
john-teeOffline
15 Post subject: (solved) No Sound From Banshee (Media Player)  PostPosted: 15.04.2012, 18:04



Joined: 2012-04-15
Posts: 4

Status: Offline
I installed Banshee (apt-get install banshee)
I'm using the KDE full ver. 2011-03

It loads properly and I was able to import my mp3 files but, it does not play. I clicked the song (mp3) and nothing happens. No sound or results from the file being played.

Kaffeine works fine. What could be the problem?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
piperOffline
Post subject: RE: No Sound From Banshee (Media Player)  PostPosted: 15.04.2012, 23:12
Moderator


Joined: 2010-09-11
Posts: 480
Location: cheektowaga, ny
Status: Offline
I don't use this app, but the first thing I would do is make sure nothing is muted in kmix and alsamixer (konsole) and that all the gstreamer plugins are installed

      Code:
apt-cache search gstreamer

_________________
debian sid | apt-get into it
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
john-teeOffline
Post subject: SOLVED: No Sound From Banshee (Media Player)  PostPosted: 17.04.2012, 00:17



Joined: 2012-04-15
Posts: 4

Status: Offline
SOLVED

Thanks...I ran apt-cache search gstreamer and installed additional gstreamer plugins. The one that worked was gstreamer0.10-fluendo-mp3. My music files are classified as mp3s.

Banshee is working fine.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio