Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
mzOffline
15 Post subject: d-u from fresh 2011-03 install fails (amd64) [FIXED]  PostPosted: 18.04.2012, 20:04



Joined: 2010-09-11
Posts: 56

Status: Offline
Installed 2011-03 on a new machine today and tried a dist-upgrade. Failed to get past libc6 so reinstalled after much thrashing. This time, tried to upgrade just libc6 first and got the same error.

      Code:
# apt-get -f install
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
Correcting dependencies... Done
The following extra packages will be installed:
  libc6                                                                                                         
Suggested packages:
  glibc-doc
The following packages will be upgraded:
  libc6
1 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 761 not upgraded.
2 not fully installed or removed.
Need to get 0 B/4,335 kB of archives.
After this operation, 22.5 kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]?
Preconfiguring packages ...
(Reading database ... 98053 files and directories currently installed.)
Preparing to replace libc6 2.13-24 (using .../libc6_2.13-29_amd64.deb) ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/libc6_2.13-29_amd64.deb (--unpack):
 subprocess new pre-installation script returned error exit status 1
configured to not write apport reports
                                      Errors were encountered while processing:
 /var/cache/apt/archives/libc6_2.13-29_amd64.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)


Edit: Just noticed http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=669172. Waiting for 3.12-30...


Last edited by mz on 19.04.2012, 14:26; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
phenOffline
Post subject: RE: d-u from fresh 2011-03 install fails (amd64)  PostPosted: 18.04.2012, 21:52



Joined: 2010-09-11
Posts: 27

Status: Offline
Having experienced that same pitfall, now having ended up with a failed d-u and now running fluxbox, can I simply shutdown my machine and re-run d-u next time, as soon as a fixed version will be provided to get back my working aptosid, or will I have to reinstall/ restore?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
mzOffline
Post subject: RE: d-u from fresh 2011-03 install fails (amd64)  PostPosted: 18.04.2012, 21:55



Joined: 2010-09-11
Posts: 56

Status: Offline
I'm hoping for it to "just work" tomorrow sometime. We'll see...
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
mzOffline
Post subject:   PostPosted: 19.04.2012, 14:25



Joined: 2010-09-11
Posts: 56

Status: Offline
All better now:
      Code:
# apt-get update
# apt-get -f install
[...]
# apt-show-versions libc6
libc6/sid uptodate 2.13-30
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio