Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
manulOffline
Post subject: RE: Re: RE: The culprit  PostPosted: 15.05.2012, 16:42



Joined: 2010-09-13
Posts: 77

Status: Offline
The "good" libcairo2 is not anymore available in testing, so I had to fix some other nvidia aptosid computer using libcairo2 from sqeeze-backports.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
pjnsmbOffline
Post subject: Re: RE: Solved (for me)  PostPosted: 17.06.2012, 05:00



Joined: 2010-09-12
Posts: 18
Location: Solihull.U.K
Status: Offline
      pjnsmb wrote:
glad you are sorted

not so good with my nouveau

root@petersbox:/home/peter# apt-cache policy xserver-xorg-video-nouveau
xserver-xorg-video-nouveau:
Installed: 1:0.0.16+git20111201+b5534a1-1
Candidate: 1:0.0.16+git20111201+b5534a1-1

root@petersbox:/home/peter# infobash -v3
Host/Kernel/OS "petersbox" running Linux 3.3-3.slh.2-aptosid-amd64 x86_64 [ aptosid 2011-02 Ἡμέρα - xfce - (201107131632) ]
CPU Info 2x Intel Core2 Duo E8400 @ 6144 KB cache flags( sse3 ht nx lm vmx ) clocked at [ 2000.000 MHz ]
Videocard NVIDIA G96 [GeForce 9500 GT] X.Org 1.11.4 [ 1440x900@59.9hz ]
Network cards Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit
Processes 195 | Uptime 57min | Memory 1873.4/3959.3MB | HDD Hitachi HDT72103,FA GoFlex Desk Size 1322GB (3%used) | GLX Renderer Gallium 0.4 on NV96 | GLX Version Yes | Client Shell | Infobash v3.45

cheers





good news Very Happy


latest d-u update to :

xserver-xorg-video-nouveau:

Installed: 1:0.0.16+git20120614+36d3f8c-1

libcairo2:

Installed: 1.12.2-2

has solved the problem for me now

yippee
Smile Smile Smile

_________________
pjnsmb
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio