Rootserver Sponsor

webtropia"

Donations

Please support your operating system's further development:

donate"

Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
HanischOffline
Post subject: [solved]VM's does not start  PostPosted: 03.08.2016, 15:14



Joined: 2010-09-16
Posts: 29

Status: Offline
Hello,

Suddenly my VM's restart after updating to VirtualBox version 5.1.0 die any more. For example LinuxMintDEBIAN 2.

But only some other VM's works fine.

But now appears a window:


      Code:
Starting virtualbox machine ...



and after a while a second window

      Code:

Starting virtualbox machine ... (2/2)


with the display: 20%

I can not cancel that too.

What's going on there?

greeting
CH. Hanisch


Last edited by Hanisch on 13.11.2016, 10:51; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
slhOffline
Post subject: RE: VM  PostPosted: 03.08.2016, 16:45



Joined: 2010-08-25
Posts: 949

Status: Offline
Are you sure that virtualbox' kernel modules have been built against kernel 4.7, if your still have an older 4.6 kernel installed it might be worth testing?

--
[imagine plug for the mainline supported alternative qemu/ kvm]
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
HanischOffline
Post subject: Re: RE: VM  PostPosted: 12.11.2016, 19:11



Joined: 2010-09-16
Posts: 29

Status: Offline
Hello,
in the VirtualBox Version 5.xx it is necessary to set for
Audio
Host-Treiber: ALSA-Audio-Treiber OR PulseAudio

Controller: Intel HD Audio

regards
Ch. Hanisch
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio