Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
cryptomnesiaOffline
Post subject: no videos with intel driver [SOLVED]  PostPosted: 02.10.2010, 22:35



Joined: 2010-09-12
Posts: 7

Status: Offline
Hi there,

I'm having an intel driver problem again: With the latest aptosid kernel, I can't play back any videos (neither in vlc nor in kaffeine) any more, all I get is a blue screen. It works with 2.6.35-4.slh.9-aptosid-686. I don't really know about the intermediate versions, so I can't really determine which update introduced the regression. I have an i855 video chipset and I use the intel xorg driver. I think it has something to do with the xv extension, I can't really figure out from the changelogs which intel driver fix has something to do with that. Anyway, I would appreciate any ideas.


Last edited by cryptomnesia on 21.10.2010, 12:56; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
cryptomnesiaOffline
Post subject:   PostPosted: 21.10.2010, 12:56



Joined: 2010-09-12
Posts: 7

Status: Offline
This is now fixed for me with the latest aptosid kernel 2.6.36-0.slh.1
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio