Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
stefutzOffline
Post subject: could not set interface 'wlan0' up  PostPosted: 02.12.2010, 19:16



Joined: 2010-11-29
Posts: 21

Status: Offline
Hello,

I've got this situation:
> ceni
> scanning for wireless networks
> could not set interface 'wlan0' up

also it says to remove "/var/run/wpa_supplicant" and run ceni again, but does not help
i cannot remember how long has been happening this, because i rarely use wlan

what should i try ?

my wlan card is Broadcom Corporation BCM4312 802.11a/b/g
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
muchan
Post subject: RE: could not set interface  PostPosted: 02.12.2010, 20:31
Moderator


Joined: 2010-09-11
Posts: 468

Probably the same problem as this thread?:
http://aptosid.com/index.php?name=PNphp ... ;p=651#651

the German thread with solution is probably:
http://aptosid.de/index.php?name=PNphpB ... c&t=31

but I'm not so fluent in German. 8( you can try to read with google translation...
or a kind soul may provide the summary for non-German people?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
stefutzOffline
Post subject: RE: could not set interface  PostPosted: 03.12.2010, 14:00



Joined: 2010-11-29
Posts: 21

Status: Offline
thanks muchan Very Happy

in the last link provided by you, there is this solution http://www.broadcom.com/support/802.11/linux_sta.php
but i haven't tried it yet. if it works, i'll post here
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio