Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
GastonOffline
Post subject: Problem with Icedove  PostPosted: 07.01.2011, 08:23



Joined: 2010-12-03
Posts: 21

Status: Offline
Hey Aptosid-Team,
i got this problem since the last upgrade with icedove:
      Code:
$ icedove
/usr/lib/icedove/run-mozilla.sh: Zeile 131:  3484 Speicherzugriffsfehler  "$prog" ${1+"$@"}

Can somebody help me to solve it?
Best Regards,
Gaston


Last edited by Gaston on 07.01.2011, 08:43; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
devilOffline
Post subject: RE: Problem with Icedove  PostPosted: 07.01.2011, 08:26



Joined: 2010-08-26
Posts: 491
Location: Berlin
Status: Offline
...and what is line 131 about?

greetz
devil
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
GastonOffline
Post subject:   PostPosted: 07.01.2011, 08:41



Joined: 2010-12-03
Posts: 21

Status: Offline
Hey Devil Very Happy
This i found in /usr/lib/icedove/run-mozilla.sh:
      Code:

##########################################################################
130   moz_run_program()
131   {
132      prog=$MOZ_PROGRAM
133   ##
134   ## Make sure the program is executable
135   ##
136   if [ ! -x "$prog" ]
137    then
138      moz_bail "Cannot execute $prog."
139   fi
140   ##
141   ## Run the program
142   ##
143   "$prog" ${1+"$@"}
144   exitcode=$?
145   }
##########################################################################

I hope this help U more. If i understand U're Question wrong, please specify more what U needed from me to help me Very Happy
Here Information of my system:
      Code:
$ uname -a
Linux 2.6.37-0.slh.1-aptosid-amd64 #1 SMP PREEMPT Wed Jan 5 02:26:07 UTC 2011 x86_64 GNU/Linux

THX and Best regards Very Happy
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
itusidOffline
Post subject:   PostPosted: 07.01.2011, 11:38



Joined: 2011-01-05
Posts: 9

Status: Offline
I also have a (strange) problem with icedove (3.1.7).
(I don't know if write here or in a new post, in this case I'll create a new one)

I have the profile in a FAT32 partition (to share it with windows): with no new mail, no problem.
If I receive a new mail, I can't write on the partition!
I have to unmount and re-mount it... Confused


ps from /etc/fstab:
      Code:
vfat defaults,users,umask=000 0 0
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
itusidOffline
Post subject:   PostPosted: 08.01.2011, 10:41



Joined: 2011-01-05
Posts: 9

Status: Offline
It seems they solved my problem:

      Code:
Upgraded the following packages:
libmozjs2d (1.9.1.16-3) to 1.9.1.16-4
xulrunner-1.9.1 (1.9.1.16-3) to 1.9.1.16-4


Wink
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
GastonOffline
Post subject:   PostPosted: 24.01.2011, 10:59



Joined: 2010-12-03
Posts: 21

Status: Offline
I still have thir Problem Sad
      Code:
$ icedove
Xlib:  extension "RANDR" missing on display ":0.0".
/usr/lib/icedove/run-mozilla.sh: Zeile 131:  3932 Speicherzugriffsfehler  "$prog" ${1+"$@"}
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio