Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
darioOffline
Post subject: Set up dmakms for Virtualbox  PostPosted: 01.03.2011, 22:32



Joined: 2010-11-27
Posts: 63

Status: Offline
Hi! I need to install Virtualbox, is it possible to configure dmakms to automatically create the new module when the kernel updates?
I thought to do something similar to what is suggested in the manual for nVidia closed drivers:

      Code:

# apt-get install virtualbox-ose virtualbox-ose-source virtualbox-ose-qt dmakms


and then:

      Code:

# echo virtualbox-ose-source >> /etc/default/dmakms

Is it correct? I ask before doing some mistake
Thanks!
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
piperOffline
Post subject: RE: Set up dmakms for Virtualbox  PostPosted: 01.03.2011, 22:48
Moderator


Joined: 2010-09-11
Posts: 480
Location: cheektowaga, ny
Status: Offline
Booting and installing aptosid to a VirtualBox Virtual Machine

http://manual.aptosid.com/en/hd-install ... htm#vmopts
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
darioOffline
Post subject: RE: Set up dmakms for Virtualbox  PostPosted: 01.03.2011, 22:50



Joined: 2010-11-27
Posts: 63

Status: Offline
Thanks! Sorry for the silly post, i searched only for "dmakms" and not directly for Virtualbox!
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
pumrelOffline
Post subject: RE: Set up dmakms for Virtualbox  PostPosted: 02.03.2011, 19:07



Joined: 2010-09-14
Posts: 117
Location: Czech Republic
Status: Offline
Can it be done for Virtualbox-4.0 too?

_________________
Petr
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio