Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
gangstaOffline
Post subject: No sound in **removed** after D-U  PostPosted: 25.05.2011, 21:18



Joined: 2010-09-12
Posts: 37
Location: Poland
Status: Offline
I have no sound in **removed** after d-u few days ago.
Output audio mode in **removed**: alsa.
When I run **removed** in console i have no errors.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
gerdOffline
Post subject: RE: No sound in **<a href=http://aptosid.com/index.php?mo  PostPosted: 25.05.2011, 21:46



Joined: 2010-09-13
Posts: 94

Status: Offline
Funny
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
broweOffline
Post subject: RE: No sound in **<a href=http://aptosid.com/index.php?mo  PostPosted: 26.05.2011, 01:32



Joined: 2010-09-12
Posts: 155
Location: Canada
Status: Offline
better take it to irc and ask questions there
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
se7enOffline
Post subject: RE: No sound in **<a href=http://aptosid.com/index.php?mo  PostPosted: 26.05.2011, 02:54



Joined: 2010-09-11
Posts: 164

Status: Offline
far from funny.
try ask a question that someone can understand in the aptosid irc.

_________________
Don't mention the war!
Meine Meinung steht fest! Bitte verwirren Sie mich nicht mit Tatsachen!
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio