Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
poblanoOffline
Post subject: [SOLVED] no network interfaces after fresh install  PostPosted: 26.12.2011, 14:34



Joined: 2011-12-26
Posts: 2
Location: Cochituate, MA
Status: Offline
I performed a fresh install of aptosid 2011-02 to a new partition and noticed that my network interface did not come up - and indeed had not been configured. Is this a known issue, or should I reinstall? Question
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
poblanoOffline
Post subject: RE: [SOLVED] no network interfaces after fresh install  PostPosted: 26.12.2011, 16:17



Joined: 2011-12-26
Posts: 2
Location: Cochituate, MA
Status: Offline
The issue was resolved by adding the following 2 lines to /etc/network/interfaces:

      Code:

auto eth1
iface eth1 inet dhcp
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
RoEnOffline
Post subject: RE: [SOLVED] no network interfaces after fresh install  PostPosted: 26.12.2011, 20:37
Team Member


Joined: 2010-08-26
Posts: 15

Status: Offline
The universal solution would have been:

# ceni
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio