Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
someoneanywhereOffline
15 Post subject: SOLVED apt-build : error 30  PostPosted: 03.02.2012, 15:16



Joined: 2010-10-31
Posts: 49
Location: usa
Status: Offline
After du today the below quoted error message. What does this mean and how to fix?


from #:apt-get -f dist-upgrade
Setting up apt-build (0.12.39) ...
dpkg: error processing apt-build (--configure):
subprocess installed post-installation script returned error exit status 30
-----------------------
root@Perseverance:/home/beaumarchais# apt-get -f install
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 1 not upgraded.
1 not fully installed or removed.
After this operation, 0 B of additional disk space will be used.
Setting up apt-build (0.12.39) ...
dpkg: error processing apt-build (--configure):
subprocess installed post-installation script returned error exit status 30
configured to not write apport reports
Errors were encountered while processing:
apt-build
-------------------------
Thank you.


Last edited by someoneanywhere on 03.02.2012, 21:07; edited 1 time in total
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
DonKultOffline
Post subject: RE: apt-build : error 30  PostPosted: 03.02.2012, 17:03
Team Member


Joined: 2010-09-02
Posts: 481

Status: Offline
Packaging bug in apt-build -> http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=658098

As you can see in the bugreport, its fixed in newer versions and should be available on a mirror near you Wink

_________________
MfG. DonKult
"I never make stupid mistakes. Only very, very clever ones." ~ The Doctor
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
someoneanywhereOffline
Post subject: Re: RE: apt-build : error 30  PostPosted: 03.02.2012, 17:16



Joined: 2010-10-31
Posts: 49
Location: usa
Status: Offline
      DonKult wrote:
Packaging bug in apt-build -> http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=658098

As you can see in the bugreport, its fixed in newer versions and should be available on a mirror near you Wink

Ah ha.... I´ll just wait a bit and it will auto-magically be in the aptosid repo.!
Thank you.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio