Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
mheyesOffline
Post subject:   PostPosted: 13.03.2011, 16:27



Joined: 2011-02-10
Posts: 40

Status: Offline
Didn't know about apt-listbugs, thanks. I just ran it with different results:

Parsing Found/Fixed information... Done
grave bugs of grub-pc (1.98+20100804-14 -> ) <unfixed>
#593648 - grub-pc install fails on RAID1 (unknown filesystem)
#590884 - grub-pc: upgrading with vmlinuz-2.6.32-5-amd64 kernel fails on device detection
Summary: grub-pc(2 bugs)

I'd test the 1.99-rcl-3 version but since I mucked up things before I think I should wait till it's released to testing.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
noxOffline
Post subject:   PostPosted: 16.03.2011, 18:21



Joined: 2010-09-14
Posts: 45

Status: Offline
Hey folks, I just upgraded my grub and screwed up massively. I can only access grubs rescue mode.This is what it says:

      Quote:
error: symbol not found: 'grub_env_export'.
Entering rescue mode...
grub rescue>



What can i do?

Please help.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
noxOffline
Post subject:   PostPosted: 16.03.2011, 19:20



Joined: 2010-09-14
Posts: 45

Status: Offline
ok, I followed deachs instructions an everything is fine now.

But please, please don't tag topics as "solved" if they aren't yet... It scared the crap out of me. Wink
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
clubexOffline
Post subject:   PostPosted: 16.03.2011, 21:00



Joined: 2010-09-11
Posts: 98

Status: Offline
New in repository today grub-pc 1.99~rc1-4 and grub-common 1.99~rc1-4.

No problems for me when I did a du.

infobash -v3
Host/Kernel/OS "westfield" running Linux 2.6.37-3.slh.2-aptosid-amd64 x86_64 [ sidux 2008-04 Πόντος - kde-lite - (200812222256) ]
CPU Info 2x AMD Athlon II X2 240 1024 KB cache flags( sse3 ht nx lm svm ) clocked at [ 800.000 MHz ]
Videocard nVidia C61 [GeForce 7025 / nForce 630a] X.Org 1.9.4.901 [ 1680x1050@50.0hz ]
Network cards nVidia MCP61
Processes 142 | Uptime 6min | Memory 660.8/1758.8MB | HDD Hitachi HDS72168 Size 82GB (82%used) | GLX Renderer GeForce 7025 / nForce 630a/PCI/SSE2 | GLX Version 2.1.2 NVIDIA 260.19.44 | Client Shell | Infobash v3.35
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
muchan
Post subject:   PostPosted: 16.03.2011, 21:58
Moderator


Joined: 2010-09-11
Posts: 468

      nox wrote:
ok, I followed deachs instructions an everything is fine now.

But please, please don't tag topics as "solved" if they aren't yet... It scared the crap out of me. ;)


Fixed version is in sid, so it was [Solved] as "Update warning".
If you have used update-grub before d-u, then you used the version before "solved".
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
deachOffline
Post subject:   PostPosted: 17.03.2011, 05:02



Joined: 2010-09-18
Posts: 31

Status: Offline
      nox wrote:
ok, I followed deachs instructions an everything is fine now.

But please, please don't tag topics as "solved" if they aren't yet... It scared the crap out of me. Wink


Glad it helped.

Deach
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
mheyesOffline
Post subject:   PostPosted: 20.03.2011, 18:43



Joined: 2011-02-10
Posts: 40

Status: Offline
I upgraded to grub-pc 1.99~rc1-4 and grub-common 1.99~rc1-4 just now without problems. The End Wink
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio