Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
pumrelOffline
Post subject: slow compositing w/ ATI  PostPosted: 12.02.2011, 21:33



Joined: 2010-09-14
Posts: 117
Location: Czech Republic
Status: Offline
After the recent upgrade of xserver-xorg the compositing speed decreased markedly. It's especially annoying when resizing and moving windows. It is observable with other effects too.
      Code:
Host/Kernel/OS  "desktop-aptosid" running Linux 2.6.37-0.slh.18-aptosid-amd64 x86_64 [ aptosid 2011-01 Γῆρας - kde-lite - (201102051540) ]
CPU Info        (1) Intel Core2 Duo E6750 @ 4096 KB cache flags( sse3 ht nx lm vmx ) clocked at [ 2664.000 MHz ]
                (2) Intel Core2 Duo E6750 @ 4096 KB cache flags( sse3 ht nx lm vmx ) clocked at [ 1998.000 MHz ]
Videocard       ATI RV630 [Radeon HD 2600 Series]  X.Org 1.9.4  [ 1680x1050@59.9hz, 1680x1050@59.9hz ]
Network cards   Atheros L1 Gigabit
Processes 167 | Uptime 39min | Memory 550.3/3966.4MB | HDD WDC WD5000AAKS-6,WDC WD1600JD-00H,SAMSUNG HD322HJ,ST340014A Size 1020GB (36%used) | GLX Renderer Gallium 0.4 on AMD RV630 | GLX Version Yes | Client Shell | Infobash v3.34


When compositing is off the performance is not altered.
Do you notice the same thing?

_________________
Petr
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
snvvOffline
Post subject:   PostPosted: 13.02.2011, 04:25



Joined: 2010-09-13
Posts: 287

Status: Offline
Yes I have same problem. See http://www.aptosid.com/index.php?name=P ... &t=800
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio